Статии

Зад кулисите на издателство Соки и Моки

Поглед зад кулисите на издателство Соки и Моки

прочети още
Соки и Моки под пара!

Затишието, от наша страна, наистина е пред буря!

прочети още
Коледни помпони с издателство Соки и Моки

Представяне на ''Коледното приключение на Жана Помпон''

прочети още
Жана Помпон в БГ радио

''Соки и Моки" на гости в БГ радио

прочети още
Жана Помпон в Дарик Радио

Издателство "Соки и Моки" на гости в Дарик Радио

прочети още